tirsdag 26. januar 2010

Nytt år, nye muligheter !!


Oi, lenge sidan eg har lagt inn nytt her ja...

Skreiv i forrige innlegg om bursdagsjenta i desember... vi feira med jentene i klassen og hadde en skikkelig nissebursdag....i tillegg til familieselskap seinere. Jenta kosa seg masse !!

Så vart det jul..og roen senka seg i heimen. Godt med ekstra familietid, spelte masse Sequence , sjakk, såg masse gamle gode filmar på fjernsyn mm.

Nyttårshelga feira vi med 2 vennepar. Tradisjon vi har hatt i 11 (!) år , iår var det stryningane som var vertskap. Det er alltid so koseleg å besøke dei ;-)

Etter nyttår har det vore en periode med sprengkulde...(for oss vestlendinger er 15-20 minus en tøff opplevelse) En knallfin januar er snart over.... er likevel glad for at det går mot lysere tider.

Blogg og scrapping/kortlaging har fått ein pause. Etter 55 julekort og diverse andre gaver i produksjon til jul blei det bom stopp !!! Men ser innom fleire bloggar og er såååå imponert over alt som blir presentert. Flinke jenter !!

Har store planer om en ryddeøkt i scrapperiene...kanskje impulser kan komme da ??

Når det gjelder anna arbeidslyst får eg sei som Solan Gundersen i Flåklypa; Kom arbeidslyst og treng deg på, her skal du motstand finne ;-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar